fredag 18 februari 2011

Hämtat från biblioteket

På mitt bibliotek, som faktiskt är ett vanligt Stadsbibliotek får man ofta sina beställda böcker väldigt snabbt. Mara Lees Salome beställde jag så fort jag läste recensionen i tidningen för kanske en vecka sedan och efter några dagar har jag den i min hand. Snabbt och smidigt. Tur att vi har bibliotek.
Boken har ett väldigt vackert omslag. Ljuslila med en enkel teckning och guldtext. Jag tycker om vackra omslag. Ibland kan jag till och med intressera mig för en bok bara för att den har ett vackert omslag. Eller hur?

3 kommentarer:

 1. Bibliotek är verkligen bra att vi har! Hoppas att det inte blir indragningar på det området, för de behövs verkligen! Jag tycker också om vackra omslag!!! Jag skrev lite om vackra omslag i en av mina Dagens funderingar: http://boktokig.blogspot.com/2011/01/dagens-fundering-vackra-omslag.html

  Jag har tänkt att jag ska läsa Älskade, men det har inte blivit av. Synd att du inte kom ihåg vad du tyckte. var det länge sedan du läste den?

  SvaraRadera
 2. Omslaget är nog ganska viktigigt. Jag har funderat en hel del runt detta när jag arbetat med mina egna böcker. Jag tror att mina omslag är ganska ovanliga. Sedan vet jag inte om det är bra eller dåligt.
  Salome läste jag en recension av innan idag.
  Tur att det finns bibliotek, säger jag som ofta beställer böcker

  SvaraRadera
 3. Monika: Omslagen är viktiga. De är som paketeringen kring boken, men så klart är det innehållet som räknas, som alltid

  SvaraRadera