onsdag 18 maj 2011

Det finns så mycket böcker att läsa

Ikväll, en sådan sval och vacker kväll som det blev, på väg att ta ett glas vin med en väninna tog jag vägen förbi Hedegrens bokhandel i Stockholm. Jag tror att det är en av mina favoritboklådor. Böcker ligger vackert uppradade, behaglig belysning och ett lugn i butiken som gör att man gärna stannar kvar en extra stund. Just idag när jag som hastigast tittade in blev jag påmind om hur mycket böcker som finns som jag vill läsa... just nu samtidigt som jag undrade om skolan är rätt plats för mig att vara på. Jag kanske ska befinna mig i en bokhandel hela dagarna istället.
Min läsönskelista idag ser ut så här:

Tornet, Uwe Tellkamp
Min kamp 2, Karl-Ove Knausgård
Städernas svall, C-H Wijkmark

4 kommentarer:

 1. Jag vet, tiden racker inte till! For mycket bocker, for lite tid! Ibland skulle jag bara vilj ta ett par veckor ledigt och bara lasalasalasa!

  SvaraRadera
 2. Emma: Jag håller med dig, några veckors ledigt med bara läsande. Underbart! Snart är det sommarlov så lite mer läsning blir det nog.

  SvaraRadera
 3. Det är helt klart därför jag skulle ha blivit lärare! Några veckors ledig lästid är precis vad som behövs ibland!

  SvaraRadera
 4. Den besatta: Det är härligt. Jag åker till landet och bara läääääser under några veckor. Det blir så klart lite annat också men mycket läsning

  SvaraRadera