måndag 11 april 2011

Kristian Lundberg på Hedengrens

Ända sedan jag såg inslaget av Kristian Lundberg i Babel för två veckor sedan och läst hans bok Yarden har jag fått en ny favoritförfattare. Kanske inte så mycket för innehållet i boken som är väldigt tragiskt utan för Kristian Lundbergs sätta att förmedla ,att skriva. Det är som poesi , så fint.
Han har nyligen kommit ut med en ny bok Och allt skall vara kärlek som jag väldigt gärna vill läsa. Men hos mig råder det köpstopp just nu till den olästa bokhögen sjunkit något si så där till omkring mitten på sommaren. Jag har ställt mig i kö på biblioteket för att låna boken och hamnade på plats 52 så jag kanske inte hinner få boken förrän köpstoppet är hävt.
På onsdag den 13 april kl 19 pratar Kristian Lundberg om dessa båda böcker på Hedengrens bokhandel i Stockholm. Kanske går jag dit och lyssnar på honom live.

10 kommentarer:

 1. Men åh! Önskar jag bodde i Stockholm. Han är verkligen en riktigt bra författare. Har också reserverat hans senaste bok, men jag står bara som nr 3. Det finns fördelar med att bo på liten ort. :-)

  SvaraRadera
 2. Måste komma med tråkiga nyheter: det är inställt på Hedengrens på grund av sjukdom. http://hedengrensbokhandel.blogspot.com/p/evenemang.html
  Hade också funderingar på att gå dit.

  SvaraRadera
 3. Titti: Ja han är en nyfunnen bekantskap för mig. Tur för dig att du bor på en liten ort med bibliotek.
  Marie: Tack för att du informerade. Men synd att det blev inställt. Jag såg fram emot att få lyssna på honom

  SvaraRadera
 4. Om man kan få boken signerad av författare när man köper den så kanske det kan få vara ett undantag från köpstoppet ;0)

  SvaraRadera
 5. Jag håller med dig om att Kristian Lundbergs språk är något utöver det vanliga. Jag har väntat på hans comeback sedan jag läste Hem på 90-talet och blev inte besviken på Yarden som jag tyckte var en fantastisk bok. Nu håller jag på med Och allt skall vara kärlek.

  SvaraRadera
 6. Cecilia: Ha, ha tanken har slagit mig.
  Vicky: Kristian L:s författarskap ska jag utforska. Jag kanske ska ta och läsa Hem. Tack för tipset.

  SvaraRadera
 7. och nu MÅSTE jag läsa den boken!!!

  SvaraRadera
 8. Boktokig: Läs den. Den är mycket läsvärd.

  SvaraRadera
 9. jag är inte riktigt tänd på honom...

  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/

  SvaraRadera
 10. Hannele: Så är det smaken är ju som tur olika. Jag har bara läst en bok men blev omedelbart nyfiken på fler böcker av honom.

  SvaraRadera